Summer - Wardrobe

 

Sommergarderoben måtte virkelig ha en oppgradering i år, i løpet av mai og juni har jeg kjøpt det meste av det som henger på klesstativet mitt. Skulle gjerne hatt kjøpt en Rosa koffert også, istede for en lyse grønn, men sånn går det når man ikke er med å kjøper koffert!

Klestativet mitt inneholder blandt annent:

  • 17 topper
  • 7 bikinitopper
  • 9 bikinitruser
  • 5 tshorter 
  • 5 Kjoler
  • 2 Jumpsuiter
  • 2 skjørt 
  • 3 olashortser
  • 6 tøy shortser 
  • 2 par sko

En av grunnene til at jeg måtte ha nye klær var også fordi at jeg har gått ned 1 eller 2 størrelser, men uansett er jeg stor fornøyd med innkjøpene mine, og gleder meg til jeg kommer til et varmere strøk der jeg har bruk for alt dette! Håper dere likte innlegget, og sorry for så dårlig kvalitet på bilde, måtte ta bilde med mobilen min (iphone 5) fordi jeg ikke har noe tilgang til kamera akkurat nå, men tror jeg skal kjøpe meg kamera i løpet av uka og da blir det enten et ordentlig kamera eller et instax mini Polaroid Kamera

 
Treningsmotivasjon

Idag er har jeg skikkelig treningsmotivasjon! Har akkurat tatt på meg treningsklær og skal ned på treningsenteret for en sikkelig hard økt. Jeg har virkelig stått på og trent siden oktober i fjord, for å føle meg vel i for eksempel i en bikini. Så nå syntes jeg at jeg snart har kommet i mål, men sånn at jeg skal komme meg helt i mål før Tyrkia ferien skal jeg trene kjempe hardt hele denne uka og spise riktig for meg og hvordan jeg trener. Så når jeg er i Tyrkia skal jeg bare nyte de to ukene på stranda. Legger ut noen bilder bare for å få litt ekstra motivasjon. Husk at det ikke er sånn at man må være syltynn for å være fin, man må bare være komfortabel med hvordan man ser ut! 


Pink

Hei, idag og i natt har jeg egentlig ikke gjort noe annent enn å strevet med nytt design til blogg og finne en ny header som passer til designet. Det var ikke akkurat det enkleste å gjøre, jeg holdt på lenge... jeg måtte finne det rette designet pluss en header som hadde den rette størrelsen til designet, og det var ikke enkelt fordi jeg måtte ha et ganske stort bilde, men det ente med et Victoria Secret bilde. Tror jeg skal beholde "Pink" bildet til jeg får lagd meg en header, men rosa er jo favoritfargen min så egentlig så gjør det meg ingen ting å ha det der. Men jeg må virkelig beklage for at bloggen min har sett helt grusom ut i de 12 forrige timene, håper du liker designet og headeren som jeg har nå. Kommer til å poste ett til innlegg litt seinere idag, og da har jeg forhåpentlighvis noe litt mer spennende og skrive om. 

 


klar psykisk, men ikke helt fysisk

hei, de to siste dagene har jeg bare vært hjemme og slappet av har virkelig ikke orket og gå noe særlig ut fordi jeg bare er så sliten, men må ut litt snart hadde trenkt meg en tur på treningsenteret etterpå har tenkt til å trene veldig mye denne uka som kommer nå, siste finishen før Tyrkia. Tror jeg kommer til å trene vledig hardt også denne siste uka sånn at jeg kan slappa av ut en bekymring i Tyrkia.

Nå er det ikke lenge igjen til jeg skal på ferie, kjenner at jeg nesten griner etter litt varme. Skulle bare øsnke jeg kunne sove helt til vi skal dra, sånn at det går litt fortere. Jeg føler bare at ferien er lenger unna uansett hvor nærme vi kommer. Nå som det er 1 uke igjen og det føles nesten lengere unna enn det føltes for 6 måneder siden, men jaja den dagen vi skal reise kommer vell snart for vi håpe! Tror jeg skal hente koffereten min nede også, for å se hvor god plass jeg har tilbruk. Har ikke tenkt til å ha med mer enn 13 kg max, håper selvfølgelig på at det blir mindre sånn at jeg har litt plass i kofferten hjemover. Har selvfølgelig tenkt til å handle litt der nede! 


Summer

Hei! nå har jeg ikke blogget på en stund, men nå syntes jeg det var på tide å starte igjen. Det er sommerferie og jeg syntes nesten bare at været blir verre.. men det gjør ikke noe, skal til Tyrkia neste søndag så da får jeg vell litt fint vær. Gleder meg sånn til å komme til varmen, har så vidt begynt å pakke nå haha kanskje litt tidlig, men det får gå. i år er hele sommer garderoben min ny, den trengte virkelig en liten oppgradering. 

 
martine


Bla i bloggen hits